Clinics op maat
Op zoek naar een sportief club- of bedrijfsuitje? Boek hier een fietsclinic met Bobbie Traksel.

Fietsclinic

Ben je op zoek naar een sportief club- of bedrijfsuitje? Of heb je altijd al willen leren hoe je met de racefiets in een waaier of een sprinttrein rijdt, of hoe je het beste klimt? Boek dan nu (1) een fietsclinic met ex-profrenner Bobbie Traksel.

Fietsclinic als leerproces

Als je een fietsclinic met Bobbie Traksel boekt, krijg je een training van een echte profwielrenner. Zijn ervaring deelt hij graag met jou, waardoor je niet alleen beter leert fietsen. Topsporters weten hoe ze hun doel kunnen bereiken. Dat kan een sportief doel zijn, maar ook een zakelijk doel. Er is namelijk meer nodig dan alleen talent. Bobbie geeft je handvatten om jouw eigen doel te bereiken.

Beleef het gevoel van een topsporter

Naast het leerzame aspect van deze clinic vertelt Bobbie je ook verhalen uit de wielerwereld. Verhalen over koersklassiekers, beklimmingen of parkoersen. Verhalen vanuit de belevingswereld van een topsporter: het afzien, het volhouden, het lukken of mislukken van een rit. De mooie en minder mooie kanten van de medaille. Beleef zelf het gevoel van een beroepsrenner.

Keuzes

Je mag zelf bepalen wat de clinic inhoudt. Fiets je graag op de weg, de baan of in het veld? Wij richten ons programma er op in. Wil je dat Bobbie alleen maar met jouw groep meerijdt, of wil je dat wij alles compleet voor je verzorgen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Neem contact (1) met ons op voor een afspraak of meer informatie.

 

 

Neem contact met mij op →