KBK Experience
Een arrangement met een lezing, fietsclinic of VIP-bezoek aan wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne met de winnaar van 2010.

Het is zondag 28 februari 2010. De regen komt met bakken uit de Vlaamse lucht. De rukwinden blazen ons bijna van de fiets. Vele renners geven het op tijdens deze 63e editie van de wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Ik vecht tot het uiterste en kom als eerste over de finish. Het urenlange afzien wordt beloond met euforie, want het wordt mijn mooiste overwinning ooit. Een heftige, maar schitterende ervaring om nooit te vergeten. In diverse inspirerende sessies deel ik deze geweldige belevenis met jouw fietsclub, vriendengroep of bedrijf.

KBK Xperience Lezing – Herbeleef de bizarre koers

Met de oorspronkelijke beelden en geluidsfragmenten neem ik je mee in deze bizarre koers. Je beleeft de tocht in een 90 minuten durende spectaculaire lezing, gezien door de ogen van de wielrenner. Ik vertel je mijn persoonlijke verhaal en trek je mee naar de overwinning. Alsof je zelf op de fiets zit. Wil je meer weten over deze KBK Xperience Lezing? Vraag me naar de mogelijkheden en ik kom graag naar je toe.

KBK Xperience Tour – Koers mee

Een andere, of extra mogelijkheid is om met elkaar een deel van de bekende voorjaarsklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne in het echt te rijden. We zoeken de sleutelmomenten van de wedstrijd op en vechten ons over de beklimmingen en dokkeren over kasseien. Heb je zin om als een prof te bikkelen door het prachtige Vlaamse land? Neem contact met me op en ik vertel je de details van deze KBK Xperience Tour.

KBK Xperience VIP-arrangement – Beleef KBK in stijl

Ben je een échte wielerfanaat? Boek dan het VIP-arrangement. Op de zaterdag van het Kuurne-Brussel-Kuurne-weekend, de dag voor de wedstrijd, wordt de toertocht gehouden. Je koerst zelf door de Vlaamse Ardennen en ervaart wat de profrenners de dag erna gaan meemaken. Bij terugkomst geniet je van een heerlijke Bourgondische avond en herbeleef je de bizarre koers uit 2010 met de KBK Xperience Lezing.

Tijdens de officiële koers op zondag ervaar je Kuurne-Brussel-Kuurne in stijl. Je bent als VIP te gast bij de start. Je volgt de koers live via enkele passages langs het parcours. Je hebt toegang tot de VIP-aankomsttribune en het VIP-café. Het arrangement is inclusief overnachting, uitgebreid ontbijt, lunch, hapjes en drankjes. Ik vertel je graag meer over dit KBK Xperience VIP-arrangement. Dé ultieme wielerbeleving.

KBK Xperience – Een schitterende ervaring om nooit te vergeten

 

Neem contact met mij op →